15 Mayıs 2014 Perşembe

Çocuk Büyütme Rehberi HD izle




Filmin Adı : Çocuk Büyütme Rehberi HD izle

Konu : 2014 Meksika yapımı olan Komedi tarzında olan “Çocuk Büyütme Rehberi” filminin yönetmen koltuğunda Meksikalı yönetmen Eugenio Derbez oturmaktadır. Kendi ülkesinde özellikle televizyon dizileriyle adından söz ettiren yönetmenin bu ilk yönetmenlik deneyimi olarak işlenmiştir. Filmin başrollerinde Eugenio Derbez, Loreto Peralta, Jessica Lindsey ve Daniel Raymont oynamaktadır.

Velantin sakin geçirdiği bir günün sonunda kapısını açtığı zaman kapısına bırakılmış bir bebek görür. Bebeğin annesini bulmak için Meksika’dan kalkıp Los Angeles’e uzanan bir maceraya atılır. Los Angeles’te yeni kızına ve kendisine bir yer ayarlar. Valentin, düzgün bir baba olmasa da bebeğe 6 sene boyunca bakar. Maggie büyüdüğü zaman işler o kadar da iyi gitmeyecektir. Geçimlerini sağlamak için Velantin Hollywood’da dublörlük yapar. Her şey çok güzel ilerlerken birden bire Maggie’nin annesi ortaya çıkar ve her şey karışır.

Çocuk Büyütme Rehberi HD izle; IMDB sitesinden 7.7 puan almış oldukça eğlenceli bir komedi filmidir. Sitemizde Türkçe Altyazılı ve 480p olarak HD izleyebilirsiniz.

Çocuk Büyütme Rehberi HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder