14 Mayıs 2014 Çarşamba

Sona Doğru HD Film izle




Filmin Adı : Sona Doğru HD Film izle

Konu : 2013 yılı yapımı özgür Amerika sinemasının filmi olan Sona Doğru filminin yönetmen koltuğunda J.C. Chandor oturmaktadır. Filmin başrolünde Robert Redford oynamaktadır. Filmin senaryosunu J.C. Chandor kaleme almıştır. Filmin yapımcılığını Neal Dodson , Anna Gerb birlikte yapmışlardır. Film aksiyon sinema türlerinin içinde yer almış olup , Filmin Süresi 106 Dakikadır.

Filmin konusuna gelince: All Is Lost filminde, Macerayı seven kahramanımız tek başına yolculuğa çıkmaya karar vermiştir. Plansız programsız yola çıkmış olan kahramanımız kendi yatıyla seyir halindeyken kendisini büyük Hint okyanusunda bulur. Bu gezi esnasında bir anlık dikkatsizliği sonucunda yatıyla bir geminin konteynırına çarpar. Ve bu çarpışma kendisinde ağar yararlar açacaktır. Bilinç kaybı bunlar başlıcasıdır. Belli bir süre sonra uyansa da onun hala bilinci kapalıdır. Zamanla bilinci açılmaya başlamış ve o herşeyi hatırlamak üzeredir. Fakat uyandığında telsiz, radyo ve navigasyon ortada yoktur. Tüm teknik ekipmanları olmaksızın Vahşi bir fırtınanın tam ortasındadır artık. Ölümle yaşam arasında gidip gelmektedir. Ama bir an olsun inancını kaybetmemiştir. Ve tecrübeli denizciliğine çok güvenmektedir. Fakat okyanusun son derece tehlikeli olduğu aşikadır. Büyük bir mücadele ruhunu anlatan filmi izlemenizi tavsiye eder, iyi seyirler dileriz.

Sona Doğru HD Film izle; IMDB sitesinden 7.0 puan almış oldukça başarılı bir filmdir. Aksiyon dolu filmi sitemizde Türkçe Dublaj ve HD kalitede izleyebilirsiniz.

Sona Doğru HD Film izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder