16 Mayıs 2014 Cuma

Düşman Hattı Sekizinci Ekip Filmi




Filmin Adı : Düşman Hattı Sekizinci Ekip Filmi

Konu : 2014 yapımı yepyeni bir Amerikan filmi ile karşınızdayız. Savaş Filmleri sevenler için oldukça değerli olduğunu düşündüğümüz filmin yönetmeni Roel Reiné. Roel Reiné daha önceden Ölüm Yarışı filmi serisi ile adından sıkça söz ettirmişti. Ayrıca Akrep Kral gibi oldukça kaliteli bir filme de yönetmenlik yapmıştır.

Filmin senaryosu ile 3 farklı kişiden ortaya çıkmıştır. Roel Reiné, Brendan Cowles, Shane Kuhn. Shane Kuhn Akrep Kral filminde yönetmen ile birlikte çalışmış ve oldukça başarılı sonuçlar almışlardır. Ayrıca Shane Kuhn daha önceden korku tarzı filmlerinde senaryosunu yazmıştır.

Filmin baş rol oyuncularının pek tanıdık olmaması filmin tanınırlığını da düşürmüş gibi gözüküyor. Tom Sizemore, Langley Kirkwood, Lex Shrapnel, Bonnie Lee Bouman, Dylan Edy gibi isimlerden oluşan ekip Hollywood sinemasında adlarından henüz çok fazla söz ettirememişler.

Amerikan askeri birliğine bağlı olan bir ekip, Afrika'da oldukça zor olan bir görevi tamamlamak üzere görevlendirilir. Ancak bu görev henüz onaylanmamış ve gizli bir görev olacaktır. Uranyum kaynaklarını keşfeden global teröristlere karşı dişe diş kana kan bir mücadele vermek zorundadırlar. Afrika'da maden ocaklarında uranyum işleyen ve bunu kötü amaçlarda kullanmaya yönelmiş olan bu gizli terörist örgütünü çökertmek ise Sekizinci Ekibe kalmıştır.

IMDB sitesinden 4.8 puan alan filmi sitemizde Türkçe Dublaj ve 480p olarak izleyebilirsiniz. Film 2014 yapımı savaş filmi kategorisindedir.

Düşman Hattı Sekizinci Ekip Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder